Poker

Clasificatorul de jocuri de cărți Hubert Phillips clasifică pokerul ca fiind un joc Sui generis și subliniază originalitatea absolută a jocului. Rețineți că elementul de noroc, ca în orice joc de noroc, este prezent, dar jucătorul puternic câștigă întotdeauna în fața celui slab. Acest lucru înseamnă că este esențială stăpânirea în domeniul bluffului.

Unele surse afirmă că pokerul era cunoscut în Europa încă din anii 1500, dar prima confirmare scrisă care descrie regulile mâinilor de poker datează din 1829, iar ca dovadă a fost folosit memoriul lui Joe Cowell, un artist renumit. Italia, Franța și Spania se luptă pentru dreptul de a deține poker.

Cum se joacă poker sau reguli de poker

image poker

Numărul de cărți de poker – 32, 36 sau 54 de cărți. În varianta clasică a regulilor, jocurile de poker se joacă pentru 5, 6 sau 7 persoane. Cu toate acestea, pot juca doi, dar jocul de poker online își pierde avantajul atunci când numărul de jucători este redus la minimum.

Jucând cu un pachet complet, participanții trag mai întâi o carte pentru a determina dealerul. Se împarte cartea cea mai mare.

Dealerul dă fiecărui jucător 5 cărți cu fața în jos. Jucătorii se uită la cărți, iar cei care joacă runda pot înlocui orice număr de cărți cu cărți din pachet. Scopul schimbului de cărți este de a îmbunătăți mâna de poker. Acum că ați înțeles cum se joacă poker, să aflăm care sunt mâinile în poker.

Poker Leaderboards Combinații câștigătoare

Vezi care sunt combinațiile de poker câștigătoare:

 • Chintă de culoare regală: T, K, D, B, 10 – toate cărțile sunt de aceeași culoare;
  deposit poker
 • Chintă de culoare – straight poker: 9,8,7,6,5 – aceeași culoare;
 • Patru: 4 cărți de același rang: patru 3, patru 9, patru regi etc.;
 • Full House: 3 cărți de la un nivel și 2 de la un alt nivel;
 • Culoare: 5 cărți de aceeași culoare;
 • Chintă: 5 cărți în ordine de aceeași culoare;
 • Trei: 3 cărți de același rang și alte 2;
 • Două perechi: 2 cărți de același rang + 2 cărți de același rang + orice carte;
 • Pereche: 2 cărți de același rang și orice alte cărți;
 • Pulka: împărțirea se judecă după cartea cea mai mare, dacă nu există o pereche.

Câștigătorul este cel care are cea mai bună mână – mâna de poker. Cu toate acestea, cărțile nu trebuie să fie dezvăluite, iar jucătorul care a făcut pariul cel mai mare și a arătat mai multă încredere câștigă, dovedind că mâna (setul de cărți) este mai valoroasă. În același timp, cazinourile folosesc jetoane de poker, sau jetoane, atunci când pariază.

Tipuri de poker ceh online gratis

Să începem cu un tabel cu cele mai populare variante ale jocului:

 • Texas Hold’em: este ușor de găsit în sălile de poker la cerere texas holdem online, mâna de poker texas holdem este aceeași ca și în alte versiuni;
 • Omaha: stele de poker aproape zilnic, gratuit;
 • Omaha Hi/Lo: masa de poker se întâlnește cu fanii;
 • Courchevel;
 • Razz;
  Poker rusesc;
 • Poker cu cinci cărți;
 • Lowball 2-7;
 • CALUL:
 • Strip poker: miza poate fi nu numai bani, ci și articole de garderobă; strip poker.

Și, bineînțeles, există două tipuri principale de poker:

 • Poker online: este la rândul său împărțit în poker, care este oferit pentru a fi jucat pe aparate de joc; poker live cu oameni și dealeri reali; video poker este disponibil într-o secțiune separată a cazinoului.

În mod firesc, în pokerul online Strip Poker, jocul se joacă în slot machines.

 • Poker cu jucători adevărați într-o atmosferă reală de cazinou.
Jocuri
Sixcards Poker
Three card poker
Russian poker

Cum diferă pokerul online de pokerul obișnuit

În primul rând, faptul că un jucător poate fi oriunde și poate juca

pokerul online este o alegere nesfârșită de parteneri care pot îmbunătăți setul de abilități al unui jucător. La urma urmei, ei pot fi mai experimentați, ceea ce este foarte util.

În același timp, pokerul online gratuit oferă o oportunitate nu doar de a învăța, ci și de a câștiga bani reali. Sunteți de acord că este mai probabil ca prietenii să joace poker pentru distracție offline și este puțin probabil să fie recompensați.

Pokerul online gratuit este o mare oportunitate pentru un începător de a deveni un profesionist. Trebuie doar să găsești un proiect potrivit și să începi să participi la turnee gratuite.

Care sunt site-urile de poker?

Toate site-urile de poker pot fi împărțite în două mari categorii: camere de poker foarte specializate și cazinouri online.

Pentru începătorii care doresc să învețe poker, ar fi mai înțelept să aleagă un cazinou ca primă opțiune. La urma urmei, cazinoul oferă sloturi de poker și rotiri gratuite care pot fi primite ca pachet de bun venit. Trebuie doar să vă înregistrați la cazinou. Ofertele de a paria și de a juca pentru bonusuri de cazinou la mașinile de poker sunt disponibile la cazinourile SuperBoss și Million.

Să fie clar că astfel de oferte în cazinouri sunt destul de rare, proiectele de jocuri de noroc, de regulă, oferă role pentru a juca pe bonusuri. În plus, toate bonusurile au un pariu. Acest lucru înseamnă că trebuie să parieze. În cazul în care s-au luat rotiri gratuite, atunci cerințele de pariere se aplică sumei câștigate pentru rotirile gratuite.

Aproape toate cazinourile online nu se mai limitează acum la sloturi, ci oferă și streaming din cazinourile terestre din Europa, Malta etc. În mare parte din jocurile Evolyushin.

Pentru un joc de succes puteți alege un cazinou online fără licență din țara dumneavoastră, există licențe internaționale, foarte des veți găsi exact Curacao. Cu toate acestea, într-un cazinou fără licență, nu merită deloc să vă înregistrați și să depuneți fonduri. La urma urmei, nu aveți nicio garanție a siguranței fondurilor și a protecției informațiilor.

Diferența dintre site-urile de poker online

depozit de poker

Acest joc se joacă la mese reale, cu jucători și dealeri reali, în săli de poker și dealeri live. Cu toate acestea, pokerul gratuit în emisiunile de cazinou este prea rar. Practic, este recomandat să joci poker online pe bani. Iar camerele de poker rectifică acest defect, posibilitatea de a juca poker online gratuit face din cele mai bune camere de poker o adevărată Mecca pentru începători, atrăgând jucători intelectuali care sunt hotărâți să își folosească abilitățile în arta cacealmaua cât mai eficient posibil.

În plus, cu ajutorul site-urilor de poker online, puteți alege din multe alte tipuri de jocuri. Toate cazinourile online care oferă jocuri de poker oferă, în general, Texas Holdem poker online sau Omaha. Alegerea este limitată.

Cum să găsești cele mai bune site-uri de poker online

Pentru a lua decizia corectă, trebuie să știți că unele site-uri sunt operatori. Acest lucru înseamnă că au un furnizor, cum ar fi o vedetă de poker – un brand important pe platforma pe care se află site-ul. Aceste site-uri pot fi diferite în ceea ce privește designul, dar au și asemănări.

Principala diferență între multe site-uri este reprezentată de persoanele care le administrează.

De exemplu, în cazul cazinoului, este implementată o etichetă albă, adică posibilitatea de a personaliza site-ul pentru bonusuri, rotiri gratuite și fonduri de depunere/retragere. Dacă toate calculele sunt făcute corect, atunci cazinoul online nu va fi în pierdere și clienții vor fi mulțumiți, mai ales dacă există o administrare decentă.

Dacă ești începător și abia ți-ai început cariera de poker, trebuie să studiezi site-ul pe care îl găsești în recenzii, în rezultatele motorului de căutare prin recenzii.

În continuare, ar trebui să aflați care este traficul aproximativ al site-ului. Cu cât mai mulți oameni joacă acolo, cu atât mai mulți bani intră pe site și cu atât mai mulți jucători au încredere în site. Freeroll-urile sunt deseori organizate pe site-uri care joacă freeroll-uri – super jocuri de poker reale în care nu există buy-in (nu este necesară o taxă de intrare), dar există premii în bani.

Poker online gratuit, fără înregistrare:

Cele mai bune site-uri de poker pentru începători

Oferim cele mai bune site-uri de poker online în funcție de numărul de turnee gratuite:

 • Vedete de poker;
 • Pokerdom;
 • 888poker;
 • GGPokerok;
 • Unibet;
 • PokerMatch;
 • Replaypoker.

 Și acum, cele mai bune site-uri de poker online pentru jucătorii experimentați

Având în vedere că jucătorii cu o anumită experiență ar trebui să aibă și un anumit bankroll, ofertele sunt adecvate:

 • Partypoker;
 • 888poker;
 • GGPokerok.

Am enumerat cele mai bune site-uri de poker online care au pur și simplu cele mai bune oferte de bilete și depozite (buy-in mediu) în aceste zile.

Cele mai bune site-uri de poker pentru profesioniști

Un profesionist se va regăsi în orice proiect, dar pokerul online pe bani reali îți oferă posibilitatea de a câștiga mult mai mult decât turneele fără taxe, iar calificarea jucătorilor îți permite să riști bani.

Turnee private pentru jucători cu un depozit doar în aceste zile pe:

 • 888poker;
 • Unibet.

Și nu ar fi de prisos să aruncăm o privire mai atentă la cele mai bune site-uri de poker online pentru noi, jucătorii:

 • Ignitionpoker: cea mai mare cameră de poker pentru jucătorii americani;
 • Full tiltpoker: cameră de poker și cazinou irlandez;
 • Borgata poker online: cazinouri online;
 • Wsop poker online: cameră de poker;
 • Bovadapoker: o filială a Bodogpoker, lider recunoscut în pokerul online încă de la înființarea sa în 2004;
 • Replaypoker login acceptă jucători de la 18;
 • globalpoker: un mod nou și inovator de a juca poker online. Datorită unui model patentat de loterie, jucătorii au posibilitatea de a câștiga premii reale.

Ce se întâmplă în camerele de poker europene

azart-games

În camerele de poker europene, cum ar fi FullTiltPoker, TitanPoker, BestPoker, PokerStars Sochi, pokerdom, 888Poker, PokerStars, Vbetpoker, Party Poker, pokerMatch – se acordă bonusuri pentru joc, bonusuri de înscriere la poker, bonusuri fără depunere, turnee gratuite. Sălile de poker oferă posibilitatea de a juca jocuri de poker online gratuite cu bani falși, adică pentru jocuri care nu sunt bani reali.

Atât un începător, cât și un profesionist experimentat vor putea juca cu alți jucători de poker din SUA, Europa, CSI sau din orice alt loc. Astfel, un jucător din Londra va întâlni cu ușurință un adversar din Roma sau München. Un începător din Kiev sau Sankt Petersburg își va încerca norocul împotriva unui jucător din Varșovia, Berlin sau Dublin. Oportunitățile de poker online nu sunt limitate de zona geografică. Iar cel mai bun jucător își va primi câștigurile în EUR, USD sau în moneda națională.

Legalitatea pokerului

În ceea ce privește pokerul online în SUA, este legal să joci poker în SUA începând cu vârsta de 21 de ani. În Australia, guvernul a înăsprit legislația privind jocurile de noroc, iar pokerul va fi interzis din 2020.

În orice țară în care jocurile de noroc sunt permise, pokerul poate fi jucat după ce se împlinește vârsta majoratului.

Cât de sigur este să joci poker online?

Serviciile juridice online garantează confidențialitatea și securitatea datelor personale și a finanțelor jucătorului. Odată licențiat, proiectul se angajează să respecte legea, iar jucătorii sub vârsta majoratului nu sunt acceptați. Jucătorul are dreptul de a se plânge de acțiunile ilegale sau necinstite ale operatorului și chiar de a revendica un premiu. Astfel de cazuri sunt extrem de rare.

Poker și Interstate Internet Gaming Association

După cum ați înțeles, jocurile de poker online sunt un fenomen internațional și, pe lângă turneele internaționale și intercontinentale organizate în mod regulat în cele mai bune camere de poker, există competiții internaționale recunoscute la scară largă, ai căror câștigători sunt acceptați chiar și de casele de pariuri. Agitația nu se limitează la jocul în sine.

Turneul Mondial de Poker sau pokerul pentru începători începe ca poker online gratuit oriunde pe rețelele de socializare, cum ar fi zyngapoker, un joc dezvoltat de zynga pentru Facebook.

Joci poker online cu prietenii, dar trecerea la nivelul următor este inevitabilă, unde la masa de poker se află jucători din alte orașe și țări. Și datorită numeroaselor jocuri din cadrul turneului internațional de poker, campionul nu va câștiga doar titlul, ci și un premiu în bani impresionant.

jucător de poker

Bonusuri și recompense

Jucătorii profesioniști devin milionari. Cel mai mare premiu wpt campionat de poker online wpt titlu și bani. Turnee cu buy-in-uri de la 3.500$ la 25.000$.

Iar jucătorii încep cu bonusuri de 5-30 de dolari pentru a juca în camere de poker. Să nu uităm că există o opțiune de poker online gratuit, unde nu trebuie să plătești nimic și să câștigi.

Poker mobil

Cele mai bune camere de poker oferă aplicații mobile, poker online complet gratuit, fără descărcări. De exemplu, după ce ați descărcat clientul Poker Star pe dispozitivul dumneavoastră, puteți selecta cu ușurință un turneu real gratuit folosind setările. Există evenimente în fiecare zi și sunt foarte multe.

În plus, sunt oferite aplicații Android, unde este convenabil să înveți să joci poker online în orice locație și poziție. Worldpoker este un bun exemplu. Descărcați gratuit ipoker online la dispoziția dumneavoastră. Obțineți jetoane gratuite imediat și puteți începe să jucați, regulile pot fi repetate direct în aplicație.

Scurtă recenzie

Să începem cu partea plăcută. Pokerul este într-adevăr un hobby cu bani pentru a juca poker online cu prietenii. Poți face bani, iar factorul noroc nu este la fel de mare ca abilitatea și experiența jucătorului. Nu este o loterie sau un slot pentru rolă. Începând cu turnee gratuite cu un premiu de aproximativ 50 de dolari, puteți, dacă doriți, să vă construiți un bankroll decent și să mergeți la turnee cu buy-in, unde atât premiile în bani, cât și jucătorii sunt mai interesanți. Aceasta este într-adevăr cea mai promițătoare direcție dintre toate jocurile de noroc posibile. Nu se poate mai bine de atât!

Și acum contra. Jucătorii care se dovedesc a fi excesiv de jucători și nu își limitează bankroll-ul pot ajunge în situații neplăcute. Nu mulți oameni au auzit de dependența de jocurile de noroc. Dependența de jocuri de noroc nu afectează doar jucătorii de slot-machine cu role, ci și jucătorii pasionați de jocuri de noroc.

Întrebare și răspuns

Cum să câștigi la poker?
Înregistrează-te într-o cameră de poker, învață regulile jocului și începe să joci în turnee gratuite. Până la urmă, pokerul online gratuit reunește aceiași jucători neexperimentați. Deciziile pot fi ilogice și nerezonabile din punctul de vedere al unui profesionist, dar este vorba de o practică. Există un singur mod de a învăța cum să câștigi - joacă, exersează.
Ce este o cursă de poker?
Serie de turnee. Care, de cele mai multe ori, este sincronizat cu o dată sau un eveniment. De exemplu, o cursă poate începe pe 5 august și se poate încheia pe 25 septembrie. Adică, o cursă este o competiție pe termen lung între jucători de poker în mai multe jocuri pentru un rezultat.
Ce este un inel?
Un pariu dublu atunci când jucătorul nu și-a văzut încă cărțile.
Unde se desfășoară cel mai des turneele gratuite?
Din observațiile autorului din ultimele luni, ghidați-vă după următoarele site-uri: pokerdom, 888poker, GGPokokerok.
Cât de mult poți câștiga pe zi în turneele gratuite fără depunere?
Este foarte posibil să găsești 3 turnee gratuite cu premii în bani de 50$ fiecare.

Diviziunea cuvintelor, feedback de la autor

Joacă corect, chiar și câinii care joacă poker. Ați văzut poza? Pokerul în cultură, în artă. Ascultați versurile cu fața de poker. Pasiunea este în sângele nostru.

Înscrieți-vă, căutați turnee gratuite și pokerul online la negru gratuit vă va aduce primii bani, iar apoi nu veți mai putea renunța.

Rezumat
Ce poate spune despre poker un jucător experimentat ca autorul acestor rânduri? Dacă stăpânești acest gen de jocuri de noroc, viața ta se va schimba dramatic și nu doar banii vor fi adăugați. Aventurismul sănătos, capacitatea de analiză și cacealmaua nu sunt, de asemenea, o limită. După primele câteva luni de joc, poți simți când cineva te minte. Arată-le cărțile adversarilor atât în viață, cât și la masa de poker. Învățați să vă mințiți fără cusur, să vă puneți fața de poker și veți promova orice subiect. Adaugă niște cacealmaua.
Lasă recenzia