Furnizor de software de cazino

producători de jocuri de cazino

Un furnizor de software de cazinou este pur și simplu o companie (de obicei independentă de un cazinou) care creează jocuri de cazinou, sloturi și alte programe utilizate de un cazinou online. Furnizorii de software sau de jocuri își închiriază jocurile pentru diverse cazinouri, iar unii furnizori mari de software (cum ar fi Microgaming și NetEnt) oferă, de asemenea, un pachet complet de software operatorului de cazinou. Jucătorii, la rândul lor, se pot bucura de produsul final și pot juca orice jocuri doresc.

Furnizorii se împart, în general, în cei care dezvoltă doar un anumit tip de jocuri, cei care dezvoltă produse complementare pe lângă jocuri și cei pentru care dezvoltă jocuri.

 

Netent

netent-logoCompania a fost înființată în 1996 în Suedia. După 20 de ani de activitate, compania a deschis sucursale în Malta, Ucraina, Gibraltar, SUA, Polonia și Alderney. NetEnt a ajuns la profitabilitate în 2003 și a generat venituri de 149,1 milioane de euro în 2016. Compania procesează 68.000 de tranzacții de jocuri de noroc pe minut, iar jucătorii pot juca jocurile sale în peste 100 de cazinouri din întreaga lume.

În 2014, NetEnt a câștigat patru premii și a fost numit cel mai bun furnizor de jocuri pentru dispozitive mobile, inclusiv jocuri de cazinou online. Începând cu 2015, toate cele peste 200 de sloturi sunt disponibile în HTML5, atât în modul portret, cât și în modul peisaj. Unele dintre cele mai bune caracteristici noi de la NetEnt de care se pot bucura jucătorii includ:

 • Gonzo’s Quest;
 • Starburst;
 • Wild Wild West;
 • Guns n’Roses.

BetSoft

betsoft-logoÎnființată în 1999 în micul oraș englezesc Lytham St Annes, Betsoft a ocupat rapid o nișă în domeniul jocurilor de noroc online. Echipa sa este formată acum din sute de experți care se asigură că conținutul Betsoft este interesant și captivant.

Din 2012, Betsoft s-a extins pe piața iGaming-ului mobil cu gama de sloturi video pentru mobil ToGo™, inclusiv The Slotfather, Safari Sam și Three Wishes.
Jocurile Betsoft sunt optimizate pentru dispozitivele portabile iOS, Windows Phone și Android. Toate aceste produse păstrează calitatea și funcționalitatea versiunilor desktop. Pe de altă parte, jucătorii beneficiază doar de acest lucru și pot juca doar produsul perfect.

Betsoft este mândrul proprietar a peste 170 de jocuri pentru cazinourile online:

 • 88 de sloturi;
 • 22 jocuri de masă;
 • 26 de jocuri de video poker;
 • 4 alte jocuri.

Big Time

Big Time logoBig Time Gaming este o companie de divertisment de talie mondială, specializată în producția de jocuri de cazino online de înaltă calitate. Compania are o istorie vastă de inovație în domeniul jocurilor de noroc online, inclusiv al jocurilor de cazinou online. Fondată în 2011, echipa de management are peste 30 de ani de experiență în industria jocurilor de noroc online.

Prin utilizarea HTML5 în crearea jocurilor lor, Big Time Gaming se poate asigura că toți jucătorii jocurilor lor primesc un produs de înaltă calitate.

Este posibil să jucați pe o varietate de dispozitive, cum ar fi desktop-uri și laptop-uri, precum și pe smartphone-uri și tablete Android și iOS.
Unele dintre cele mai populare jocuri online de la Big Time Gaming, care pot fi jucate gratuit, includ:

 • Lil Devil;
 • Cine vrea să fie milionar;
 • Bonanza.

Play’n GO

Playn-GO logoPlay’n GO este unul dintre cei mai căutați furnizori de software iGaming, cunoscut pentru crearea de jocuri de ultimă generație pentru cazinourile online.

Nu este de mirare că acest furnizor de software de jocuri de noroc a fost premiat ca Furnizor de sloturi al anului la prestigioasele Premii IGA în 2017.

Play’n GO este, de asemenea, conceput pentru toate platformele de jocuri mobile, cum ar fi Apple, Android, Windows și Blackberry. Se străduiește să îmbunătățească jocurile de pe platformele mobile și, în același sens, a câștigat premiul Produsul mobil al anului la IGA 2015.

Toate jocurile Play’n GO se bazează pe tehnologia HTML5, ceea ce le face perfect adaptate pentru cazinourile mobile. Indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc jucătorii, toate jocurile pot fi jucate pe Android, iOS, Windows și Blackberry. În plus, majoritatea jocurilor pot fi jucate atât în modul peisaj, cât și în cel portret.

Unele dintre aceste jocuri includ:

 • Mini Baccarat;
 • Dragon Tiger;
 • Pai Gow;
 • Dragon Maiden;
 • Gunslinger Reloaded;
 • Fata de fier.

Yggdrasil

yggdrasil-logo

Compania a fost înființată în 2013 și în doi ani a reușit să deschidă sucursale în Polonia, Suedia, Gibraltar și Malta. Cele mai populare produse ale companiei sunt sloturile video frumoase pentru cazinourile online: în mai 2018, portofoliul companiei includea 45 de sloturi video de ultimă generație.

În 2014, echipa Yggdrasil a spus adio Flash și a început să folosească HTML5. Din iunie 2017, toate jocurile companiei au fost dezvoltate pe platforma iSENSE 2.0 (un cadru HTML5 unic), care oferă jucătorilor de pe mobil câteva avantaje extraordinare.

Cele mai impresionante jocuri ale companiei, care pot fi jucate de orice jucător, au fost și sunt:

 • Bicicleta;
 • Cărțile junglei;
 • Joker Millions.

Novomatic

Novomatic logoNovomatic nu are nevoie de nicio prezentare sau descriere. S-a stabilit ferm ca lider în industria jocurilor de noroc și de 35 de ani încântă jucătorii cu inovații în materie de sloturi clasice și sloturi video online. Interesant este că istoria Novomatic a început într-o pivniță de vinuri. Aici au fost asamblate primele modele ale banditului cu un singur braț, care ulterior au câștigat recunoaștere mondială în toate cazinourile online.

De asemenea, compania încearcă în mod activ să își dezvolte produsele și să le dezvolte pentru smartphone-uri, astfel încât jucătorii să nu-și facă griji și să se poată juca liber.

Cu toate acestea, cele mai populare jocuri de la Novomatic sunt următoarele:

 • Carnavalul venețian;
 • Ultra Hot;
 • Unicorn Magic Gaminator;
 • Banane Go Bahamas.

Playtech

playtech logoPlaytech este cea mai mare companie de software pentru cazinouri din lume și este activă din 1999. În acest timp, au reușit să lanseze peste 700 de titluri de sloturi, jocuri de masă și dealeri live. Playtech operează la nivel mondial și deține 20 de licențe din jurisdicții reglementate. Compania este listată la Bursa de Valori din Londra, are birouri în 19 țări și 6.000 de angajați.

Din 2013, Playtech s-a concentrat pe producerea de produse de cazino online mobil de înaltă calitate, care oferă o experiență de joc perfectă, indiferent de tipul de dispozitiv mobil și de sistemul de operare al acestuia, deoarece sunt acceptate Android, iOS și chiar Windows. Datorită compatibilității HTML5, toate tipurile de jocuri Playtech pot fi jucate pe smartphone-uri, tablete și chiar pe ceasuri inteligente. Cea mai populară gamă de jocuri ale companiei, pe care jucătorii o pot rula fără probleme, constă în:

 • Gladiator Jackpot;
 • Vârsta zeilor;
 • Buffalo Blitz.

Red Tiger

red-tiger logo

Acest furnizor de software de renume mondial a fost fondat în 2014 de un grup de veterani din industria iGaming și este specializat în dezvoltarea de jocuri de cazino. Red Tiger Gaming s-a impus ca unul dintre liderii industriei pe piețele europene și asiatice.

Red Tiger Gaming s-a asigurat că toate jocurile sale sunt acceptate pe diferite platforme, cum ar fi desktop-uri, laptop-uri și dispozitive portabile, cum ar fi telefoane mobile și tablete.

Jocurile lor sunt proiectate în HTML5, ceea ce înseamnă că interfața jocului se adaptează la orice dimensiune de ecran, iar utilizatorul poate juca confortabil. Cu alte cuvinte, jucătorilor le este garantată cea mai bună experiență de joc, indiferent de dispozitivul pe care aleg să îl folosească și de cazinoul online pe care îl aleg. Cu toate acestea, printre cele mai căutate jocuri ale companiei se numără:

 • Dragoni Noroc;
 • Jackpoturi Rainbow;
 • Phoenix Fire Power Reels;
 • Win Escalator.

Cele mai bune sloturi 2023

Lasă recenzia